Оздоровлення студентів УДПУ імені Павла Тичини у Національному природному парку «Синевир»

На початку літа 2015 року, студенти І-го курсу природничо-географічного факультету УДПУ імені Павла Тичини географічної спеціальності за фінансової підтримки профкому університету (голова, доцент Олександр Осадчий) були оздоровлені в Українських Карпатах на території Національного природного парку «Синевир» (с. Колочава Міжгірський район Закарпатська область).

9eMv8dodlGA

Під час перебування у одній із рекреаційних зон нашої держави – Українських Карпатах майбутні вчителі-географи насолоджувалися «шумом» лісу та співом птахів, дихали чистим повітрям, вживали природну мінеральну та джерельну воду, готували просту поживну їжу і насолоджувалися гірськими краєвидами та збагатилися в історико-культурному відношенні – відвідали низку видатних місць і музеїв «Старе Село» та музейний комплекс «Лінія Арпада», церкви, діючі монастирі і т. п., де знайомляться з життям та побутом місцевих жителів у різні часи.

k6G2iKt6GFM

IMGJZDiDkSw

Оздоровлення у чарівному «Синевирі» залишило по собі незабутні враження, які студентська молодь висловила під час дружньої вечері. Юнаки та дівчата поринули у інше історико-культурне середовище, збагатили свої знання про рідну Україну. Наша країна прекрасна! Усвідомлення цього пробуджує патріотичні почуття: держава повинна бути єдиною і суверенною, у ній має панувати мир, спокій та злагода.

 

 

Версія для друку