Профком УДПУ долучився до благодійної акції ”Мистецтво заради миру”

Мистецтво танцю та бажання допомогти ближньому 29 квітня об’єднало на сцені більше ніж пів сотні студентів – представників усіх факультетів університету під час танцювального марафону «Ми – українці!». Цей марафон відбувся у рамках благодійної акції Мистецтво заради миру”.

Bez-ymeny-1-1024x511

Кошти, зібрані під час заходу були передані волонтерам історичного факультету і друзям 21-річного військовослужбовця Олександра Попруженка, який поранений перебуває в Одеському військовому шпиталі і потребує негайної операції, яка, нажаль, коштує чималих грошей. Цього ж вечора кошти було перераховано на рахунок матері Олександра. Вона щиро вдячна за допомогу, яку усіма силами намагаються надати студенти та викладачі нашого вишу. А учасники та організатори марафону щасливі від того, що можуть хоч невеличкою часточкою допомогти хлопцеві, бо переконані, що чужої біди не буває.

DSC0453

DSC0519

Натомість студенти отримали щирі оплески і вдячність глядачів, подяки від ректора та приємний солодкий подарунок, вручений головою профкому Олександром Осадчим, а також пам’ятні значки з емблемою марафону кожному учаснику та високу оцінку хореографічних номерів завідувача кафедрою хореографії та художнього культури Людмили Андрощук.

_DSC0596

_DSC0598

_DSC0607

 

 

Версія для друку