Звітно-виборна конференція

Профспілковий комітет університету відзвітував про свою п’ятирічну роботу на звітно-виборній конференції, що відбулась 23 жовтня 2014 року. _DSC5824

Із звітними доповідями виступили: голова профспілкового комітету доцент Олександр Осадчий;_DSC5794 голова ревізійної комісії Наталія Скрипник.
Участь в обговоренні доповідей взяли: Оксана Браславська – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри географії та методики її викладання; Олена Дудник – кандидат історичних наук, доцент декан мистецько-педагогічного факультету; Наталія Алєксєєва – режисер університету, керівник Студентського народного театру драми і комедії; Лілія Крутченко – заступник голови профкому; Аліна Полушина – координатор психологічної служби. Кожен із виступаючих позитивно оцінив роботу профспілкового комітету.

В ході обговорення доповідей і делегати конференції  оцінили позитивно роботу профспілкового комітету. Серед основних позитивних рис діяльності профспілки відмітили забезпечення соціального партнерства і захист членів студентсько-викладацького колективу.

У звітно-виборній конференції від обласної організації Профспілки працівників освіти і науки взяла участь Голова комітету Ольга Жалдак, яка подякувала Голові профспілкової організації УДПУ та делегатам засідання за плідну працю. _DSC5839Ольга Дем‘янівна підкреслила, що за сучасних складних умов університет не має порушень у виплаті зарплат, стипендій, премій, винагород та інших матеріальних виплат. Як зазначила Голова, Обком Профспілки працівників освіти і науки гордиться роботою профспілкового комітету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. На завершення свого виступу Ольга Дем’янівна побажала божого та людського благословення всьому колективу університету.

Одноголосним голосування делегати схвалили роботу профспілкового комітету та затвердили звіт ревізійної комісії.

Шляхом відкритого голосування абсолютною більшістю голосів головою профспілкового комітету УДПУ на наступний період було обрано кандидата сільськогосподарських наук, доцента Олександра Осадчого. Заступником голови профкому в черговий раз обрано Лілію Крутченко.

Потім делегати обрали членів профкому і ревізійної комісії, делегатів на обласну звітно-виборну профспілкову конференцію та членів обласного комітету профспілки._DSC5843

Бажаємо оновленому профспілковому комітету плідної роботи на благо всього колективу університету!

Версія для друку