Участь у Всеукраїнському семінарі-нараді голів первинних профспілкових організацій студентів вищих навчальних закладів України

5-8 червня 2013 р., на базі лікувально-оздоровчого комплексу ХАІ “Ікар” що у селищі Рибаче (АР Крим) проходив Всеукраїнський семінар-нарада голів первинних профспілкових організацій студентів вищих навчальних закладів Українидо роботи якого долучились і представники Профкому Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, в особі заступника голови ПК Крутченко Л.В.

2-k

Робота семінару передбачала слухання та обговорення звіту Ради Асоціації правозахисних організаторів студентів України та Контрольно-ревізійної комісії Асоціації.

На розширеному засіданні Ради АПОС України було розглянуто питання про проведення у другому півріччі 2013 року низки всеукраїнських студентських проектів, що реалізовуються Асоціацією, а саме: Програма удосконалення законодавчо-правової бази щодо студентів; Програма “Навчання за контрактом”; Програма “Студентські трудові загони”; Міжгалузева програма “Оздоровлення студентів”; Програма “ІSІС-Україна”; Програма “Інформаційне забезпечення студентської молоді”; Програма “Конкурс наукових робіт і розробок”; Програма “Освіта та стажування за кордоном”; Програма “Студентська сім’я”; Програма “Освіта іноземців в Україні”, Програма “Авіаквитки за спеціальними тарифами для студентів” та інші.

3-k

В рамках роботи семінару відбувся «Соціальний діалог», в ньому також взяли участь керівники профспілок з Росії (Москва) та Білорусії (Гродно). Зі своїми українськими колегами гості із близького зарубіжжя ділились досвідом роботи та основними проблемами з якими вони стикаються в своїй роботі, а також обговорювали шляхи їх вирішення. Діалог був досить цікавим та змістовним.

Версія для друку