Профком зі студентами технолого-педагогічного факультету на ювілейній 40-й ГУМОРИНІ в м. Одеса

1 квітня у м. Одеса відбулася ювілейна 40-а ГУМОРИНА – 2013, відвідати яку пощастило студентам технолого-педагогічного факультету.
3-1kv7-1kv

 

ГУМОРИНА – самий веселий, яскравий, єдиний і неповторний у своїй самобутності фестиваль з 40-річною традицією святкування. Цього року фестиваль проходив під лозунгом “Все придумано в Одессе”!

6-1kv

4-1kv

 

Студенти відвідавши ГУМОРИНУ змогли насолодитися яскравою карнавальною ходою артистів та колективів в рамках Параду Гумору, отримали заряд хорошого настрою та море позитивних емоцій від зустрічей з відомими артистами, клоунами, телеведучими.

Досить цікавою для студентів виявилась історія самого міста Одеса, вуличками якого вдалося пройтись, сфотографуватись біля відомих будівель та пам’яток культури.

 

 

Уваги хлопців, ярих вболівальників футболу, не оминув і стадіон ФК «Чорноморець», де мали можливість не лише побачити місце тренування улюбленої команди, а й пройтись коридорами комплексу, зайти до роздягалень, словом, побачити все, де твориться великий футбол.

5-1kv

 

 

 

Гарне враження отримали студенти від поїздки, в організації якої посприяли деканат технолого-педагогічного факультету та профспілковий комітет університету.
Свято сміху, море, чудова, по літньому тепла погода, залишили в серці лише найкращі спогади про привітну і сонячну Одесу!

Версія для друку