Профспілка дбає про оздоровлення та відпочинок працівників та студентів.

   Турбота про здоров’я  працівників та студентів  є одним з пріоритетних  завдань  Ректорату та Профспілки УДПУ імені Павла Тичини. Збереження здоров’я, відновлення їх життєвих сил шляхом організації якісного, повноцінного оздоровлення та відпочинку.
Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці” внесено зміни до Закону України “Про оздоровлення та відпочинок”.
   З 1 січня 2015 року  оздоровлення працівників та студентів  здійснюється за рахунок коштів  Ректората та Профкому УДПУ (відповідно до колективного договору), а саме в розмірі від 40 до 100%. Відповідно в 2015 році біля 30 осіб, а  за 2 місяці 2016 року – 10 осіб мали можливість оздоровитися та відпочити в пансіонаті “Пролісок”.

IMG_3243

   Пансіонат «Пролісок», який належить Львівській обласній організації профспілки працівників освіти і науки України, розташований у Трускавці – мальовничому курорті  України.

9ce179bd72b9d70c2e863f86590585cc

 

   Повна свіжості зелена долина, багате на кисень та озон повітря, теплий помірно-континентальний клімат і цілющі джерела – все це створює винятково сприятливі умови для відпочинку та оздоровлення.

tru

   До послуг гостей пансіонату «Пролісок»  19 комфортабельних дво- і тримісних номерів, а також номерів категорії напівлюкс та люкс. Загальна кількість  місць – 50.

   Усім, хто бажає у нас відпочити, пропонуємо путівки, вартість яких залежить від категорії номера. У ціну включено 3-разове харчування та огляд лікаря. Лікування проводиться на базі лікувальних закладів Трускавця.

dscn1827

   DSCN1825

 До послуг гостей пансіонату зал засідань, їдальня, кабінет лікувального масажу, зелена зона для відпочинку.

 Ошатна двоповерхова будівля, затишна атмосфера, спокій і зелень, привітний персонал, цілюща трускавецька вода залишать у Вас неповторні спогади про відпочинок.

Версія для друку